View Full Version : SE K770i i nadwrażliwy klawisz.
Doman21dg
22-06-2008, 21:22
Mam mały problem. Od paru dni w moim telefoniku klawisz * (ten na dole po lewej, odpowiedzialny za włączanie lampy) stał się dziwnie nadwrażliwy. Wystarczy go lekko musnąć i już się "aktywuje". Nie trzeba wciskać...Jest to trochę męczące. Telefonik na gwarancji, mam go 2 miesiące, kupiony nówka nie śmigany. Miał ktoś z was może tak? Jakieś lekarstwo?
Widze ze nie jestem jedyny z tym samym problemem, tez mnie to irytuje ze ten klawisz tak dziwnie chodzi. Zastanawiam sie czy go nie reklamowac :/
Jak Wam to przeszkadza to raczej jedynym rozwiązaniem będzie reklamacja.
Doman21dg
23-06-2008, 18:47
No to chyba będzie jedyne rozwiązanie. Miałem nadzieję, że jest jakiś domowy sposób... czif Tobie też się ten feler ujawnił po pewnym czasie, czy miałeś tak od początku? A jeśli po pewnym czasie to po jakimś upadku, czy coś?
No to chyba będzie jedyne rozwiązanie. Miałem nadzieję, że jest jakiś domowy sposób... czif Tobie też się ten feler ujawnił po pewnym czasie, czy miałeś tak od początku? A jeśli po pewnym czasie to po jakimś upadku, czy coś?
Nie, stalo sie to tak po prostu, zauwazylem to jak chcialem wlaczyc latarke ;/ po miesiacu uzytkowania...
nie wiem o co chodzi ale mój jest nie jest wcale nad wrażliwy.
to u mnie jest chyba gorzej bo gorny prawy klawisz (Menu) ma to "nadwrazliwosc" a przycisk do powiekszania zdjec czy tez sciszania muzyki wogule nie dziala jakby tego bylo malo to jeszcze wyswietlacz cos szwankuje wyglada to tak jakbym mial filie przyciemniajaca na niebiesko na polowie wyswietlacza kom napewno znajdzie sie w serwisie
Doman21dg
20-07-2008, 14:29
No mój 3 dni temu jakieś wrócił z serwisu. Klawisz naprawili. Nie ma co zwlekać, lepiej od razu oddawać do naprawy, jak się tylko jakaś wada ujawni.
pawel1791
06-09-2008, 12:31
to u mnie jest problem z # tylko z kolej polega to na tym ze raz zadziała raz nie. czego może być to wina??
freemind
07-09-2008, 21:32
Widze ,że to nie jest pojedynczy przypadek, mam to samo ;) nie zdaze wcisnac guzika a on juz działa.