View Full Version : Co po K750i?
Witam, jako ze niestety moj cudowny k750i czasami sie psuje ;] wibra nie dziala itp. oraz to ze wsumie juz mi sie powoli nudzi mysle isc z czasem i kupic cos nowego.
wiem ze to forum se ale jestem otwarty na wszelkie marki oczywiscie nie jakies sagemy itp.
wiec co polecacie po k750i, orazu mowie ze nie potrzebuje w telefonie mp3 bo mam ipoda, aparat tez nie jest mi potrzebny bo kupilem sobie normalny aparta. tel ma byc zgrabny :) szybki, nie za duzy i wygodny. ostatnio widzialem k770i ? cos takiego ale nie wiem, moze cos innego. cena hmm jako ze nie potrzebuje telefonu z mp3 niewiadomo jakim aparatem to chyba to co zaoferujecie bedzie jak dla mnie w przystepnej cenie.
pozdrawiam i czekam na opinie.
Jeśli nie potrzebujesz mp3 ani aparatu to chyba nie potrzebujesz jakiś porad, który lepszy. Jeśli Ci się jakiś podoba to sobie kup.;)
bartek-fck07
25-06-2008, 16:42
Jeśli byłbym na twoim miejscu tzn. nie potrzebowałbym za bardzo aparatu ani mp3 a mimo to mieć telefon nie jakiś na wypasie to myślę, że wziąłbym K510i. Wiem, że może teraz tak ostrzej pojechałem ale:
-po cienkich kosztach takiego można nabyć
- nie potrzebując aparatu ani mp3 to myślę, że taki byłby idealny dla ciebie
Chyba, że chcesz zaszaleć.
No to wtedy wziąłbym albo K530 albo właśnie tak jak pisałeś K770, choc K770 jest droższy. Jak nie wiesz jak wygląda K530 to proszę bardzo daje przykład z allegro z K530: http://allegro.pl/49483_k530i.html?order=t&view=gtext
A tu z K770: http://allegro.pl/50995_k770i.html?order=t&view=gtext
Mam nadzieję, że moje rady na coś się przydadzą. Jak zobaczysz i porównasz wygląd i ceny K530 z K770 to napisz bo jestem ciekaw Twojej opinii.
Pozdrawiam,
bartek-fck07
wiec tak bo widze ze sie troche cena tez sugerujecie, jestem wstanie wydac na tela ok 300-400 euro ;] k770 kosztowal kolo 180 cos takiego albo 280 nie pamietam. tak jak mowie ma byc wygodny szybki i dobrze wygladajacy, z puli k530 k770 i k510i to tak jakos ten k770i wyglada ciekawie, klawisze czy joy jakos to wszystko zgrabniej wyglada.
teraz tak o ile lepszy w takim wypadku bedzie k770i od reszty nie biarac pod uwage mp3 i aparatu?
a porade potrzbuje bo z tego co wiem niektore maja jakies problemy albo z klawiszami joyem albo porpstu tel sie wiesza itp. dlatego potrzebuje czegos jakos wmiare sprawdzonego ;]
i btw. tylko widzew ;]
bartek-fck07
25-06-2008, 19:43
K530 też nie ma dżoja. Z tej puli tylko K510 ma. wiesz K550i (którego ja mam) też nie ma dżoja, nie wiesza się przy karcie 1 giga w połowie zapełnionej czyli K550 też nie byłby gupi jak na twoje fundusze :D
ale jakos ten wyglad k530 mi nie podchodzi do gustu, k550 tak jakos no nie jest najgorszy jesli chodzi o wyglad. teraz tak jeszcze pomyslalem o k800i bo k810i niestety u siebie nie dostane, powiedzmy ze tak wyglad pasuje mi tak w k550i k770i i k800i i prosze nie patrzec totalnie na cene! ;] funkcjonalonosc szybkosc bezawaryjnosc. ktory pod tym wzgledem wypada najlepiej, oczywiscie pomijamy aparat i mp3.
bartek-fck07
25-06-2008, 20:32
tel ma byc zgrabny Jeżeli telefon ma być zgrabny to K800 się w ogóle sie nie nadaje.
Poszukaj troche na allegro tam na pewno znajdziesz odpowiedni model do twoich wymagań ;)