PDA

View Full Version : Mój kochany k800i

blizzi3
25-06-2008, 06:54
Otóż chodzi o to, że mój SE k800i wczoraj wieczorem tak jakby odmówił
nagrywania filmów i robienia zdjęć.
Wczoraj wieczorem wrzucałem na niego muze, programy, gry,
gdy chciałem zrobić mojej siostrze zdjęcie ... ni chu*a.
Ze zdjęciami jest jak że jak je zrobie to niby się zapisuje ... ale nie ma go w folderze "album aparatu", jak na grywam film to się włącza i po chwili wywala mnie do menu głównego w mym telefonie tj. do ikon wiadomości itp.
I jest jeszcze jedna sprawa ... czy to mogło się stać przez to ze usunąłem folder 100MDSC <- czy coś takiego

jack78
25-06-2008, 08:30
Najlepej zaktualizuj SEUS-em, a to że ten folder usunąłeś to nie ma wpływu na działanie aparatu.To jest folder systemowy to i tak się przywróci przy kopiowaniu tapet

Kaziu
25-06-2008, 12:05
Może to przez ten folder. A po co go w ogóle usunąłeś??

blizzi3
25-06-2008, 12:14
Może to przez ten folder. A po co go w ogóle usunąłeś??

To nie przez ten folder bo z innego forum dowiedziałem się o tym ze ten folder sam sie regeneruje ... to wina vir'a ktory wpieprzyl sie na fona ... nic jak nowy soft zaraz do swego K800 zrobie k810 ;D temat do zamkniecia

Kaziu
25-06-2008, 12:31
To nie przez ten folder bo z innego forum dowiedziałem się o tym ze ten folder sam sie regeneruje ... to wina vir'a ktory wpieprzyl sie na fona ... nic jak nowy soft zaraz do swego K800 zrobie k810 ;D temat do zamkniecia

A od kiedy są wirusy na normalne fony?? Wiem, że są na Symbiana.

blizzi3
25-06-2008, 15:58
Nie no spoko bylem u mojego ziomka co zmienia softy wrzuca oprogramowanie do fona, patche, dodatki, robi to od 6 lat ale sie nie zna .... n/c