PDA

View Full Version : Chce zafundować sobie K800i ale...

lulus7384
25-06-2008, 13:39
...ale mam pytanie dotyczące możliwych usterek jakie mogę się spodziewać :)

Co wam się już popsuło, czy jest problem z tą zasłonką aparatu bo nie wygląda na solidną, czy JOY po czasie nie "świruje" :), mam problemy z K550i (z aparatem) więc czy nie występuje w K800i też problem z aparatem.

Będę wdzięczny jak napisze każdy co miał nie miłe przygody z tym telefonem i wypowie się :)

Abdullo
25-06-2008, 13:52
Ja miałem swojego K800i pół roku i nie miałem z nim żadnych problemów. Nigdy się nie zawiesił, pracował szybko, nie resetował się ani nic. Joy ani razu się nie przyciął, po prostu czyściłem go dosyć często, o telefon trzeba dbać to i będzie służył. K800i uważam za lepszy od K850i którego sprzedałem po miesiącu, resetował się, zacinał, męczyłem się z nim. K800i jest telefonem naprawdę bardzo dobrym, stabilnym, obudowa dobrze wykonana, zasłonka od aparatu otworzyła mi się w kieszeni dosłownie kilka razy (noszę jeansy), także nie była dla mnie uciążliwym elementem. Szczerze polecam ten model.

dawid2552
25-06-2008, 13:58
Mam ten telefon już ponad pół roku i nigdy na niego nie narzekałem. Ma świetny aparat, jest nawet głośny... joystick działa jak należy. Jak dla mnie to lux telefon. Zaliczył już kilka upadków z dużej wysokości na twarde podłoże i dalej ma się dobrze. Polecam!
:se::cs::jupi: