PDA

View Full Version : Dziwny problem z k750i&W800i

MaNiO7676
26-06-2008, 22:29
Ostatnio bawiłem sie aplikacja BT Walkie talkie. Tam była opcja foto i trzeba było otworzyć aparat otwarłem a tu.... wyskoczyły mi kreski na całym ekranie które na początku sie ruszały a potem się zatrzymały. Telefon się zaciął bo nawet niedało się go wyłączyć. Więc wyciągłem baterię i włożyłem spowrotem i odpaliłem telefon. I stało się. Ekran zrobił się biały i już się więcej nie właczył ( cały czas jak włącze telefon to ekran jest biały a tam na nim m ożna na omacka wszystko robić). Po omacku weszłem w kontakty i wyszukałem nr. kolegi i do niego zadzwoniłem bo siedział on obok mnie i co się stało okazało się że mikrofon również padł ponieważ mówiłem przez telefon a koega nic nie słyszał następnie on zaczął coś mówić i co się okazało.... głośnik też padł :(:(:( bo go nie słyszałem. Następnie właczyłem telefon na nowo i przyciskiem na joy'em weszłem do odtwarzacza i włączyłem muzyke a tu nic... CISZA. Drugi głośnik również nie działa. POMOCYY!!!!

Proszę o pomoc co to mogło się stać czy to wina softa czy też te rzeczy się spaliły i czy opłaca sie to naprawiać.

Z góry dziękuje za pomoc!!

Kaziu
27-06-2008, 11:32
Wgraj soft na nowo.

MaNiO7676
27-06-2008, 13:51
A jak to zrobić?? Muszę iść do komisu czy zrobie to sam w domu?? Jeśli tak to jak to zrobic??

Tomek_NH
27-06-2008, 18:48
http://se-center.info/showthread.php?t=30031

Krystian_00
28-06-2008, 21:16
Wgraj nowego softa, pewnie jak wgrasz wszystko będzie działało. Jak byś potrzebował to mam gotowe pliki jak znajdę bo kiedyś się w to bawiłem.