View Full Version : Zaprogramowanie przycisków dotykowych
Witam:)
Jestem od dzisiaj szczęśliwym posiadaczem K850i. Telefonik jest super... Ale denerwuje mnie jedna rzecz. Z powodu tego ze telefon jest z PLUSA do prawego przycisku dotykowego jest przypisane połączenie z internetem. Czy da się to jakoś przeprogramować, bez utraty gwarancji? (bardzo często się zdarza przypadkowe dotknięcie)
A wiesz może zrobić żeby niby "wchodził" w internet ale żeby nie mógł odnaleźć witryny? Pamiętam że do K750i sie zmieniało zaprogramowanie tego przycisku nad joy'em żeby zamiast internetu byla nowa wiadomosc:) (bez utraty gwarancji)
moze usun profile internetowe? innego pomyslu nie widze
http://www.se-center.info/showthread.php?t=60543&highlight=era+przycisk <-- Próbowałem się z tym pobawić... Może tobie coś by wyszło jako że masz ten telefonik dłużej... (dla dobra ludzkości) :D
tylko ze to jest dla specjalnego przycisku w K800, który pelni funkcje TYLKO do Internetu [w Vodafone - odbieranie polaczen]. A ten przycisk, w czystym sofcie wchodzi do Kontaktów.
Czyli muszę się męczyć z tym przyciskiem... :yyk:
BTW: W czystym sofcie do czego służy ten przycisk?
abdul190
27-06-2008, 17:05
w czystym sofcie wchodzi do Kontaktów.
Wlasnie do tego :D
Pzdr.
Czyli muszę się męczyć z tym przyciskiem... :yyk:
BTW: W czystym sofcie do czego służy ten przycisk?
w czystym sofcie masz:
Multimedia/Menu/Kontakty
w czystym sofcie masz:
Multimedia/Menu/Kontakty
W Plusie tylko zmienili ten przycisk z Kontaktów. W sumei rzecz biorac juz chyba wolalbym te smieszne Orange menu czy menu z Ery, bo przypadkowe nacisniecie klawisza moze spowodowac niezle koszty.