PDA

View Full Version : W800 Kriomag 21.93 nie działa zoom

Tomeczkowo
27-06-2008, 11:55
Witam
Wgrałem te sterowniki co w temacie i nie działa mi Zoom jak robie zdjęcie z zoomem to gdy przejdzie proces zapisywania to mi cofa tak jakbym robil zdjecie bez zooma czytalem plik readme.txt i nie moge sie połapać co zrobić zeby działał zoom

ksiac
27-06-2008, 12:01
Telefon z modułem aparatu CID49 nie może robić zdjęć z zoomem w największej rozdzielczości....

Kaziu
27-06-2008, 13:05
Jak to nie może?? Dlaczego ja jakoś mogę, a mam CID49..

Tomek_NH
27-06-2008, 13:25
Nie mozna zrobic zdjecia przy najwyzszej rozdzielczosci z zoomem co napisał kolega ksiac

tomek93x
27-06-2008, 13:29
Sterowniki powiekszaja srodek obrazu ale po zapisywaniu wraca do normalnej rozdzielczosci. To proste. Moja ciocia ma k750 i wujek tez. Tyle ze ciocia kupowala w angli a wujek w polsce i maja inne softy. U cioci mozesz robic 4 krotny zoom w najwiekszej rozdzielczosci (oczywiscie przez interpolaryzacje - sztuczne powiekszanie cyfrowe) a u wujka nie mozesz robic w najwiekszej rozdzielczosci zoomu. Te sterowniki sa dla osob, ktore maja taki soft (chodzi o main), który jest w stanie obsłużyć ten zoom w najwiekszej rozdzielczosci) Po zrobienie zdjecia oprogramowanie musi je rozciagnac, a jezeli nie ma takiej sekcji w oprogramowaniu, to tego nie zrobisz :( mam nadzieje ze juz wiecie o co chodzi

Tomeczkowo
05-07-2008, 19:51
Sterowniki powiekszaja srodek obrazu ale po zapisywaniu wraca do normalnej rozdzielczosci. To proste. Moja ciocia ma k750 i wujek tez. Tyle ze ciocia kupowala w angli a wujek w polsce i maja inne softy. U cioci mozesz robic 4 krotny zoom w najwiekszej rozdzielczosci (oczywiscie przez interpolaryzacje - sztuczne powiekszanie cyfrowe) a u wujka nie mozesz robic w najwiekszej rozdzielczosci zoomu. Te sterowniki sa dla osob, ktore maja taki soft (chodzi o main), który jest w stanie obsłużyć ten zoom w najwiekszej rozdzielczosci) Po zrobienie zdjecia oprogramowanie musi je rozciagnac, a jezeli nie ma takiej sekcji w oprogramowaniu, to tego nie zrobisz :( mam nadzieje ze juz wiecie o co chodzi
Jednak nie do końca mowisz prawde moj kolega ma ten sam soft co a i te same stery bo sam mu wgrywałem i na najwiekszej rozdzielczości dziala mu ZOOM!!

ksiac
06-07-2008, 11:02
Możesz trafić na serię CID49 ale jeszcze ze starym modułem aparatu..