PDA

View Full Version : Bialy ekran|Upadek

Cainsw
30-06-2008, 15:08
Witam...
Dzis, przypadkowo komorka wypadla mi z reki na ziemie[pol metra-metr wysokosci bo siedzialem na krzesle] i wtedy stalo sie cos dziwnego... komorka sie wylaczyla...

Przy wlaczeniu pojawia sie bialy ekran... [i te wibracje na poczatku...] i nic wiecej ciagle bialy... wyciagalem baterie, karty sim, podlaczalem do ladowania i nic....
Moglby ktos pomoc w tej sprawie??

Prosze o szybkie odpowiedzi...

Z gory dzieki...

down@
tak czy inaczej dzieki, problem naprawiony =>

ZwireQ
30-06-2008, 15:43
Ja miałem podobnie. Też mi mój SE spadł jak siedziałem na krześle przy kompie. Z tym że mi gdy nacisnąłem mocniej jakiś klawisz,a lub gdy machałem telem to ekran rozświetlał się na biało. To była wina taśmy odkleiła się, więc rozkręciłem tela i przykleiłem taśmę i teraz wszystko gra. Na pewno nie masz stłuczonego wyświetlacza, bo na ekranie byłby dziwny wzorek. Zrób to co ja czyli rozkręć tela i sprawdź taśmę, jak nie chcesz ryzykować to oddaj tel do serwisu.

Mam nadzieję, że pomogłem:)

A teraz niech ktoś pomoże mi...:|
http://se-center.info/showthread.php?p=641281#post641281

creed
29-08-2008, 14:33
ale biały ekran może być spowodowany złym wgraniem czegoś i wtedy najlepiej wgrać całego softa

Sony555
29-08-2008, 14:50
Zaaktualizuj SEUS-em.

power01
30-08-2008, 15:29
miałem identyczny problem w SE k10i, zmieniłem softa ale było cały czas to samo wkońcu zaorintowałem się że to taśma rozebrałem go i wszystko działa jak nówka.
Tobie też radze;)