View Full Version : Co sie stało i dlaczego tak jest????
Witam dzis chciałem sobie powrócic do wszystkiego co miałem oryginalnie bo pomyslałem ze moze to jest przyczyna mojego problemu z wejsciem w folder gier i aplikacji. Zmienione w fonie miałem menu akustyke i jakies tam zeczy w fs wiec pomyslałem ze sciagne sobie fs pod mój soft i zamienie sobie oryginalne pliki zamieniłem wszystkie foldery od nowa właczam fona i wyskakuje mi ze niby mam simlocka a tel był kupiony w salonie bez simlocka!(wyskakuje okienko w którym pisze zeby skontaktowac sie z siecia itp tylko po ang) co zrobiłem nie tak???? Czy naprawie to jakos w domu czy serwis (CID53)
michal24s
01-07-2008, 16:38
nie wgrałeś kustomizacji :P
Weź ściągnij ją z neta i wgraj farem do tpa/preset/custom/<tu wklej rozpakowaną kustomizacje :P
pozdro
wielkie dzieki za pomoc POZDRO
Poprostu miales simloca ściągniętego za pomocą patcha i jaka kolwiek ingerencja w oprogramowanie (poza grami) przywraca simlocka. Ot cała tajemnica
nie wgrałeś kustomizacji :P
Weź ściągnij ją z neta i wgraj farem do tpa/preset/custom/<tu wklej rozpakowaną kustomizacje :P
pozdro
To było rozwiązaniem mojego problemu ponieważ nigdy w moim fonie nie bylko simlocka a o kustowmizacji zapomnialem.
Temat do zamknięcia.
Poprostu miales simloca ściągniętego za pomocą patcha i jaka kolwiek ingerencja w oprogramowanie (poza grami) przywraca simlocka. Ot cała tajemnica
Jak masz pisać głupoty to lepiej nic nie pisz ;p
W przypadku simlocka wyskakuje:
Włóż poprawną kartę SIM, czy coś w tym klimacie.
W przypadku braku customizacji jest:
Configuration Error, coś tam dalej
Pozdro
Ty za to pajacu pomogłeś najwięcej. Krytykować tylko umiesz?
Taki z ciebie serwisant jak z koziej d... trąbka