View Full Version : Niebrandowany soft
Witam
Czy obecnie jest jakaś możliwość władowania w nasze soniaczki k850i nie brandowanego softa R1FA035. Obecnie mam soft orange ale wolałbym wersję "oryginalną". Jeśli telefon padnie nie całkowicie to zawsze będę mógł spowrotem wgrać wersję orange. Nie chcę teraz aktualizować SEUS'em bo przywali mi CID 53 i potem będą problemy :P
reflash przez kulankendi, niestety to nie jest darmowe, w naszych platformach nie ma cid53 więc po prawidłowym reflashu KK można bez obaw robić update SEUS'em
Pabloooo
01-07-2008, 09:02
A to po SEUSie na telefonie z Orange coś się dzieje ?
Czyli mogę spokojnie zrobić póki co update SEUS'em [mam telefon w Orange] a ewentualnie jak będę miał więcej kasy to wgrać czystego softa przez KK?
cyberjarek
03-07-2008, 02:16
Dodam tylko, że aktualizacja przez KK to tylko 23zł, żeby nie było, że strasznie drogie :)
odniosłem takie wrażenie po przeczytaniu: "ewentualnie jak będę miał więcej kasy to wgrać czystego softa przez KK" ;)
Ja wgrałem przedwczoraj i czuję się z tym znakomicie :) Polecam!
TheVirus
03-07-2008, 16:37
Dla porównania w serwisie ci krzykną min 30zł a z KK masz 3x za 23... czyli całkiem opłacalny biznes
Dodam tylko, że aktualizacja przez KK to tylko 23zł, żeby nie było, że strasznie drogie :)
odniosłem takie wrażenie po przeczytaniu: "ewentualnie jak będę miał więcej kasy to wgrać czystego softa przez KK" ;)
Hehe to wszystko przez tą benzynę za 5 zł :P Niestety łatwo nie jest, a że wypłata dopiero 10.... :P
No nic - dzięki wszystkim za pomoc :)