View Full Version : Plusy i Minusy
Witam jestem nowy na tym wspaniałym forum.
Moglibyście mi wymienić plusy i minusy :se:k810? Zamierzam go nabyć więc ... :) proszę o wypowiadanie się tylko tych co mają/mieli telefon...
Z góry dzięki :devil:
Grosik18
08-07-2008, 16:58
Jesteś tu nowy?
hmm... luty 2007, półtora roku temu się tu zarejestrowałeś...
po co Ci plusy i minusy tego telefonu... jeśli niby posiadasz ten telefon?
Zamierzam go nabyć więc ...
Twój podpis:
Historia:
Motorola V3 > Sony Ericsson k750i > Sony Ericsson k800i > Sony Ericsson K850i Velvet Blue / Sony Ericsson k810i
a najśmieszniejsze jest w tym to że w modelu piszę, że posiadasz k800...
może sam nam opowiedz o plusach i minusach tego telefonu?...
Witam jestem nowy na tym wspaniałym forum.
Moglibyście mi wymienić plusy i minusy :se:k810? Zamierzam go nabyć więc ... :) proszę o wypowiadanie się tylko tych co mają/mieli telefon...
Z góry dzięki :devil:
beka... ściema z tą historią telefonów
siwy6663
10-07-2008, 18:40
Mam pytanie
jaka max karte pamieci mozna wlozyc do K810i?? oczwiscie zeby ja w calosc odczytaloi sie nie ciol
na najnowszym sofcie pójdzie nawet 8 GB, wiem bo mam
Yanek0777
14-07-2008, 22:48
Grosik18 : On chce nabyć k810? Pisze przy sobie że ma K800i ;). Więc przypatrz się dobrze ;).
Minusy :
- klawiatura szybko się brudzi, tzn "lustro" które jest pomiędzy klawiszami ;).
- Joystick czasami zacina, ale to jest Joystick - każdy w końcu zacina :|.
- Wyświetlacz też szybko się brudzi.
- Kiepska jakość wideo.
- Cicha Głośność :/.
Ode mnie tyle minusów ;).
Plusy :
+ Suwak od aparatu nie otwiera się w kieszeni, błąd z k800i ;).
+ Fajny Soft.
+ Dużo tapet.
+ Duży Wyświetlacz.
+ Ładny Wygląd.
+ Można nim fajnie poszpanować, bo ta klawiatura robi wrażenie ;).
+ 3,2 MPX, Telefon ten wygrał konkurs na najlepsze zdjęcie, [ Wygrał z k850i ;)].
+ Wytrzymałość.
+ Podświetlenie.
Plusów jest jeszcze b.dużo. Bardzo polecam ten telefon ;).
siwy6663
15-07-2008, 21:49
Dzieki za podzieleni sie tymi informacjami
Yanek0777
17-07-2008, 14:00
W dodatku... minus którym jest cichym graniem... można łatwo rozwiązać... dokładniej... mój kolega ma k810i i wgrał do niego sterowniki dźwięku od w200i/innego telefonu muzycznego. I teraz gra mu b.dobrze :), jeszcze + dla ciebie... nie musiałbyś kupować słuchawek, ładowarki itd. [ Jeśli masz sprzęt do k800i :). ]
EJ ... a tak z ciekawości spytam ... czy u was też tak jest że czasem w dość dziwnych momentach włącza się wygaszacz :>??
Grosik18
18-07-2008, 12:11
Grosik18 : On chce nabyć k810? Pisze przy sobie że ma K800i ;). Więc przypatrz się dobrze ;).
dobrze, ale zobacz jego historię telefonów w podpisie...
Tzn w takich w których tel nie jest bezczynny ... np. ostatnio przeglądam sobie liste kontaktów ... a tu bach wygaszacz ;] Specjalnie mi to nie przeszkadza ale śmieszne to ;]
mi podczas pracy się jeszcze ani razu sam nie włączył ale muszę przyznać że czas aktywacji wygaszacza jest zdecydowanie za krótki jak dla mnie.Da się to jakoś wyedytować w sofcie?Jeśli tak to proszę o info co i gdzie trzeba zmienić.
Yanek0777
22-07-2008, 00:54
Tzn w takich w których tel nie jest bezczynny ... np. ostatnio przeglądam sobie liste kontaktów ... a tu bach wygaszacz ;] Specjalnie mi to nie przeszkadza ale śmieszne to ;]
Mi się takie "niespodzianki" nie zdarzają ;D... Mhm... to może wyłącz wyświetlacz i problem zniknie ^^ ?
Grosik18 -> zwracam honor, z tym że może mu chodzi o to że (będzie miał ;))
Pan Banan
22-07-2008, 12:50
Plusy:
takie jak w k800i
Minusy:
sporo droższy od k800i