View Full Version : K750 No_Hissing audio driver W900 czy acoustic
Witam serdecznie
Dopiero zaczynam moja zabawę z k750i i miło pytam:
Odpaliłem fara pod Cid49 na moim k750i R1CA021, rest wgrany - jest ok. Teraz chciałbym aby wydawał z siebie jak głośniejszy dźwięk http://se-center.info/showthread.php?t=35837 czy mam zrobic tak jak w linku wgrywajac pliki No_Hissing audio driver W900 czy lepiej i wgrac cały folder acoustic i to wystarczy.Jesli tak to prosze o rade jak.lub linka.
pozdrawiam
czester10
04-07-2008, 22:11
mozesz wykonac tylko KROK 2 opisany w poradniku
Proszę o bardziej zrozumiałą wypowiedz co lepiej wgrać pliki No_Hissing audio driver W900 czy lepiej cały folder acoustic i co daje wgranie acoustic. dziekuje i pozdrawiam
Moze niemam K750i i Swoj mam od 2 tygodni ale tuningowalem Swoj I Tylko jesli chcesz podglosic Do wgrywasz caly Acustic co dostajesz umnie Bylo 2 Glosniejszy fon czy nawet 3xD
No ok , ale nadal nie wiem jaka jest róznica przy wgraniu do tel.pomiedzy No_Hissing audio driver W900 a folderem acoustic.
Jak kiedys Czytalem niepamietam No Hisning czy jakos tak to jakas wade usuwa czy poprwaia glos nie pamietam
No ok , ale nadal nie wiem jaka jest róznica przy wgraniu do tel.pomiedzy No_Hissing audio driver W900 a folderem acoustic.
dzieki - czekam na bardziej wyrazistą wypowiedz, i co lepiej mam wgrać?
pozdr
czester10
05-07-2008, 10:37
pliki No Hissing usuwaja szum podczas odtwarzania mp3!
jezeli zalezy ci na tym zeby tel byl jak najglosniejszy zrobienie tylko tego wystarczy:
wchodzimy następująco FS/ifs/settings/acoustic; szukamy pliku farfield_ring.apf i kopjujemy go na nasz dysk, po czym zmieniamy jego nazwę na farfield_play.apf. Teraz musimy usunąć plik farfield_play.apf z folderu "acoustic" a następnie wklejamy go z naszego dysku