View Full Version : Wgrywanie akustyk W910i
respecta
05-07-2008, 15:47
Witam ! Chciałbym wgrać akustyki do W910i przez fara tyle, że po wyjęciu karty sim i karty pamięci po podłączeniu do usb telefon się włącza. Gdy ściągnąłem seusa żeby z aktualizować sobie oprogramowanie odziwo telefon sie nie wlączył... co znaczy, że seus ma pewnie jakieś sterowniki i dzięki nim się właśnie nie włącza i teraz pytanie jakie to sterowniki ? Proszę nie pisać po, co mi wgrywanie akustyk itp. A i czy w ogóle można wgrać sterowniki dźwięku przez fara i czy są w ogóle inne niż oryginalne, na starsze modele jest przecież pełno.
respecta
05-07-2008, 17:46
Mam wgrane ale nie działają ;/ Może trzeba specjalne do w910i ? szukałem w googlach to jest np. SEMC USB FLESH W810i
A jak chcesz wgrać te sterowniki jeśli można wiedzieć?? BOXa masz?? A co do usb flash to jest to sterownik uniwersalny działa na wszystkich modelach, a skoro masz SEUSa to nie powinno być problemu bo on automatycznie instaluje ;)
michal24s
05-07-2008, 18:29
no właśnie czym ty chcesz to wgrać na db3150?? co?
Da się w ogóle na tą platformę (db3150) wgrać sterowniki ?
Da się w ogóle na tą platformę (db3150) wgrać sterowniki ?
Da się ale z BOXem i se toolem co wiąże się z kosztami.
PS: Skończcie jużtem spam:devil:
respecta
05-07-2008, 20:25
Mhm, a co to jest box i o jakie opłaty chodzi jak napisał tim111 ? W dodatku gdzie mogę znaleść sterowniki dźwięku (nie te oryginalne) ?
a co to jest box
http://www.allegro.pl/search.php?string=box+se&sourceid=Mozilla-search&category=348&category=1333
Wątpię że kupisz BOXa żeby zmienić sterowniki :devil:
A co do sterowników to raczej nie znajdziesz żadnych modyfikowanych, pojawią się one wraz z możliwością darmowego flashowania tego fona ;)
michal24s
06-07-2008, 20:51
co do kosztów, to możesz przez BayPal(czy jakoś tak), kupić kredyt na setool'u i zrobić jedną operacje w telefonie za 20 zeta. Ogolnie nie opłaca się :(
pozdro