PDA

View Full Version : Maly problem z k800i

drowzee
05-07-2008, 16:17
Witam moj problem polega na tym ze jesli robie zdjecie wszystko jest ok nastepuje zapisywanie i pozniej w zadnej czesci telefonu nie ma tych zdjec. Tak samo jest z wideo i dyktafonem. Ponadto status pokazuje ze mam 72mb wolnego a jesli wysylam cos duzego przez bluetooth to pisze ze malo pamieci. Co z tym zrobic?

mariusz_marion
05-07-2008, 16:27
Sprawdź czy widać pliki po podłączeniu telefonu do komputera i wybraniu trybu "Transmisja Plików".

olenkaolcia
05-07-2008, 19:35
Nigdy nie miałam takiego problemu, ale możesz zajść do swojego operatora ( naprzykład do salonu Orange) i zapytac. może wyłącz telefon, włącz ponownie i wejdż w stan pamięci. Prawdopodobnie coś żle ci się wyświetliło i nie masz pamieci, możesz sobie naprzykład załatwić kartę pamięci.

michal24s
05-07-2008, 19:51
zrób master reset(przywróć ustawienie fabryczne)
a co do:

Nigdy nie miałam takiego problemu, ale możesz zajść do swojego operatora ( naprzykład do salonu Orange) i zapytac. może wyłącz telefon, włącz ponownie i wejdż w stan pamięci. Prawdopodobnie coś żle ci się wyświetliło i nie masz pamieci, możesz sobie naprzykład załatwić kartę pamięci.

to oni w tych punktach to Ci zaproponują wyłaczyć i właczyć telefon itp. itd. albo serwis :]

Jest jeszcze jeden sposób Seus, ale wtedy będziesz miał cid 53

pozdro

rafalek17
13-07-2008, 02:40
A może masz ustawione zapisywanie na karcie pamięci?