View Full Version : K750 acoustic - który mam wgrać
Witam
Moje pytanie: Aby zwiększyc głosność w moim k750i RED wgrałem cały plik acoustic R1CA021_Edited z forum (lecz nie za bardzo zadawala mnie obecna głośność w fonie) czy mogę wgrac zamiast obecnego acoustic plik acousticw900? Czy lepiej nie?
Jaki acoustic proponujecie do wgrania na mojego fona.
dzieki i pozdr
Tomek_NH
06-07-2008, 10:41
Toshara Mega Acoustic 3.0 byłem zadowolony, inni polecaja tez wersje 1.8 ,1.6 lub 1.4 najlepiej przetestuj i sam wybierz która Ci pasuje najbardziej tu taj masz do wyboru akustyki http://se-center.pl/download.php?id=005001
Szymans750
04-08-2008, 12:42
Ściągnąłem Toshara Mega Acoustic 3.0 i chciałbym go wgrac do mojego K750, w jaki najłatwiejszy i najbezpieczniejszy sposób mogę to zrobic, oraz jakim programikiem ? czekam na odpowiedź
Szymans750 se tool- em najlepiej
Szymans750
04-08-2008, 13:05
No oki to mam ostatnią wielką prośbę :) mógłby ktoś dokladnie wytłumaczyc i pokazac (najlepiej na screenach) jak wgrac tego nowego acoustica? Najlepiej żeby to było pokazane i wytłumaczone jak dla dziecka, bo nie znam się na tych programach i niechcem czegoś zepsuc w telefonie :| znalazłem opis jak używac tego programu ale tam jest podane tylko jak zmienic soft a nie wgrac nowe pliki. Czekam i dziękuję za wyrozumiałośc.
napisz do mnie na PM to ci podam gg i ci wytłumacze