View Full Version : Czy K800 mozna poddac tuningowi ??
KamilXdrift
07-07-2008, 14:03
Mam K800 juz rok ... i trochę mi się znudził .. nawet bardzo ... (chcialbym zrobic w nim flash menu, wgrać nową czcionke.. i takie rożne bajery.... czy da sie?? jeśli tak bym prosił o jakiś bardziej szczegolowy poradnik
Z gory THX;)pozdrQ
:se::cs:
Wszystko jest na forum!! K800 to DB2020, jedyne czego nie możesz to wgrać flash menu ponieważ k800 nie obsługuje flasha ;)
Grosik18
07-07-2008, 19:13
tak jak napisał Tim11 nie wgrasz Flesh menu, ale czcionkę tak... ;)
możesz wgrać jeszcze takie rzeczy jak sterownik dźwięku, sterownik aparatu, menu, new layout, nowy splash, nowa etykieta tekstowa, patche... elfy.
zapraszam do Tuning od A do Z[kliknij] (http://se-center.info/showthread.php?t=45276), punkt 6, czyli zmiany w DB2020.
damian@komes
07-07-2008, 19:41
Mam K800 juz rok ... i trochę mi się znudził .. nawet bardzo ... (chcialbym zrobic w nim flash menu, wgrać nową czcionke.. i takie rożne bajery.... czy da sie?? jeśli tak bym prosił o jakiś bardziej szczegolowy poradnik
Z gory THX;)pozdrQ
:se::cs:
Napisz do mnie na gg (10138555) to pomogę Ci stuningować
mozesz mozesz ja osobiscie flaqshowalem swojego k800i z cid 53 ale tylko zrobilem flash menu bo da sie !!! i acusstic a takze wgralem stery camedriver od aparatu
mozesz mozesz ja osobiscie flaqshowalem swojego k800i z cid 53 ale tylko zrobilem flash menu bo da sie !!!
Sflashowałeś telefon pod cid 53 tak że czyta ci teraz flash ... to ciekawe :P Pochwal się jak tego dokonałeś czarodzieju ?? :woot:
w sumie nie znam się na tuningu i wgrywaniu flasha ale osobiście widziałam bo znajomy chwalił mi się że go wgrał a sama mam se k800i więc pomyłka modeli nie wchodzi w gre. jakoś może się da ale ja nie pomoge bo to dla mnie czarna magia
ps. to że to dla mnie czarna magia nie oznacza że nie wiem co to flash menu. miał motyw z zegarkiem takim z sekundnikiem a menu miał jak z walkmana. niestety u mnie nie działa :/ niesety mam gwarancje(telefon ma 1,5 misiąca i długo jeszcze nic z nim nie zrobie :()
z tym flash menu to mnie zdziwiłeś ??
jak ktoś wie jak zrobić flash menu w k800i niech pisze na priv
nie na priv tylko na forum bo wszyscy chcą wiedzieć !!
K800i nie obsługuje flash menu, było to miliony razy na forum. Z serii "K" to tylko K850i i K770i .
Demonfire
03-08-2008, 17:35
Witam mam takie pytanko bo posiadam SE k800i i czy mogę wgrać do niego softa z k810i seusem?? a i czy ten soft z k810i będzie normalnie działał na k800i?
Witam mam takie pytanko bo posiadam SE k800i i czy mogę wgrać do niego softa z k810i seusem?? a i czy ten soft z k810i będzie normalnie działał na k800i?
Nie. SEUS tylko podniesie Ci CID do 53 czyli nici z tuningu
Niedawno przy pomocy porad na foorum udało mi sie wgrać do mojego se k800i (cid53) softa z j. polskim. Obecnie znudził mi sie stan mojego telefonu (ikony, czcionka, itp.). Niestety jestem w tej dziedzinie nowicjuszem, więc prosiłbym o dokładny opis wgrywania tego typu rzeczy. Z góry dziekuje.
Paluch123
22-08-2008, 16:58
Napisz co chcesz zmienić to Ci wytłumaczę
ikonki, czcionki, moze jakies sterowniki dzwieku (k800i cid53). Cokolwiek aby było jkieś urozmaicenie:)