View Full Version : Lampa B³yskowa
Mam problem w moim K800i,a problem polega na tym,¿e nie mogê w³±czyæ lampy b³yskowej do robienia zdjêæ,a wcze¶niej m³odszy kuzyn siê telefonem bawi³.:smile3: Wszystko robiê zgodnie z opcjami dostêpnymi na telefonie,ale nie da siê w³±czyæ. Co mam teraz zrobiæ? :(
jimjam88
08-07-2008, 11:28
jedyne co wiem o lampie blyskowej w k800 to - w³±czasz/wy³±czasz j± *
moze rozladuj flasha i zobacz czy dziala.... tzn to jest cos takiego ze ci puszcza takjakby jeda fotke
A teraz jak do tego dojsc:
dajesz: *, prawo(joy),*, lewo,lewo, *,lewo, *
2 opcja moze masz przelaczony tryb zdjec , wejdz w aparat i masz 2 przycisiki kolo sluchawki (niewiem czy wiesz ale to tez sa przyciski) wiec zmienniasz scenerie na normlna czy jakos tak i powinno byc gites .. nie wiem jak w innych sceneriach dziala flash ale wiem ze w scen. Sport nie dziala
Mi³ej zabawy ;) (pisze z konta kolegi :S)
dziêki ju¿ sobie ustawi³em tymi przyciskami ko³o s³uchawki :) wszystko OK. dzieki wielkie :)
misiek_jurkowski
11-07-2008, 16:39
nie ma problemu (to ja czajski tamto kolegi konto ) Sam mam pare tygodni kome to wiem ze z tym problem czasami jest ;)
Demonfire
01-08-2008, 09:54
Witam ja te¿ mam problem i mi flash nie dzia³czy i próbowa³em tymi sposobami i ¿aden nie podzia³a³ wiêc co? do serwisu muszê daæ??czy jako¶ sam se mogê to naprawiæ?
misiek_jurkowski
01-08-2008, 18:23
a rozladowales flasha i nie dzialal ??
Demonfire
02-08-2008, 09:43
Tak wchodzi³em w te ukryte menu tym kodem i klika³em roz³aduj flash i ok pisze ze flash roz³adowany i jak wychodzê z tego menu to mam tak jakby w³. aparat lecz ekran jest ca³y czarny i widzê tylko prze³±czenie pomiêdzy aparat/kamera i muszê telefon wy³. i w³. aby by³o normalnie a flash dalej nic.
misiek_jurkowski
03-08-2008, 17:20
jak dasz rozladuj flasha to pooczekaj pare sek. i blysnie (nie wychodz z menu) A pozatym napiisz czy ci wogule blysnelo !! jak po ok 6 sec nie blysnie to kicha i do naparawy jak dla mnie :/