View Full Version : Program do łamania kodu pin
Witam. Widziałem gdzieś u nas na forum program który zczytuje wszystkie kody z telefonu. Może mi ktoś podać link bo nie moge znaleźć a jest mi potrzebny. Mój kolega zapomniał pinu a potrzebne mu są numery z karty sim. Proszę o pomoc i z góry dzięki
the bill
08-07-2008, 14:02
Widziałem gdzieś u nas na forum program który zczytuje wszystkie kody z telefonu.
a co takiego kod PIN ma wspólnego z telefonem? wg mnie NIC.
zapomniałeś lub "kolega zapomniał"? właśnie dlatego wymyślono kod PUK. zapomniałeś tego kodu też? możesz go odzyskać u operatora po wcześniejszej weryfikacji, że "legalny" właściciel karty SIM wnioskuje o kod PUK.
Wybacz, ale twój sygnał [może błędnie] odbieram jako próbę przechwycenia "cudzej" karty SIM.
:D
heh....
prostacki tekst...
bo klega zapomnial,
bo kolega zapisal i nie pamieta
a moze ty mu ukradles telefon i chcesz podzwonic sobie ?
z reszta zgadzam sie z "The bill "
bo jak zapomnial to ma na karcie ktora dostal kupujac numer
tam sa wszystkie kody....
pozdroo
Prostacki? Co w tym dziwnego że ktoś ma telefon na karte i zapomniał kodu pin? Poprostu widziałem kiedyś tu taki program, chciałem pomocy ale widze że musze sobie radzić sam. Ciekawe co za idiota dzwoniłby z kradzionego tefonu, a z resztą ehh.. dzięki
PS. a moze ty mu ukradles telefon i chcesz podzwonic sobie ?
Jak masz pisać takie głupoty to nie pisz wcale... proszę
the bill
08-07-2008, 15:10
nie miej pretensji, tylko zrozum, że gdyby istniał taki program, to kody PIN nie miały by prawa bytu.
No to żeście wymyślili x/... Sie wkłada inną karte i sie dzwoni nawet z kradzionego. Moi koledzy wkółko zapominają (dziwne>?) po prostu telefon dla niektórych to rzecz dodatkowa o której nie myślą..
Marcioo- chodzi Ci chyba o Phone xs lub se tool. . Ale one zczytują tylko kod blokady fona lub go neutralizują na ''0000''. A z karty sim nie z czyta.
Niech kolega idzie do operatora. Pzdr.
Nie chodzi mi o wkładanie innej karty bo chce właśnie z tej karty numery bo są na niej zapisane a nie na telefonie. Nie mam do nikogo pretensji tylko wydaje mi się że taki program widziałem i mógłby mi pomóc, ale się pomyliłem. Mimo wszystko dzięk, myśle że temat możecie zamknąć