PDA

View Full Version : Problem zusunięciem gier :(

faust833
08-07-2008, 20:46
Mój problem polega na tym że nie mogę usunąć gier z komórki.
Na początku w folderze z grami ilość ich podwoiła się, usunięcie ich z poziomu telefonu nie powiodło się pokazywał się komunikat "usunięcie nie powiodło się"
Próbowałem przez kabel usunowłem pliki z folderu gdzie instalują się gry na telefonie folder maksymalnie wyczyszczony ale na telefonie w grach zostały tylko odnośniki i tego nie mogę usunąć

Proszę o POMOC

damiann37
09-07-2008, 13:04
Miałem taki sam problem to coś z softem

michal24s
09-07-2008, 20:32
softu nie będzie trzeba flashować, ale musisz:
1 wyjąć i włożyc baterie
2 włożyć spowrotem i włączyć telefon
3 teraz szybko wejdź do folderu z grami...
4 ...i kazdą po kolei prubuj usunąć przez naciskanie "c"

tą operacje będziesz musiał powtórzyć kilka razy, bo za każdym razem usuniesz ok 2-3 gier

Ten sposób powinien działać, bo sam go sprawdzałem na k610 i usunąłem podwojone gry :)

PS. Tak na przyszłość to nie trzymaj na telefonie zbyt dużej iloiści gier bo wtedy są takie mankamenty :P

pzdr

ziomal957
21-07-2008, 12:00
dobrze ze ja nie mam takiego problemu pomyślcie usuwac w ten sposob 170 gier:P

warszawiak85
01-08-2008, 00:01
softu nie będzie trzeba flashować, ale musisz:
1 wyjąć i włożyc baterie
2 włożyć spowrotem i włączyć telefon
3 teraz szybko wejdź do folderu z grami...
4 ...i kazdą po kolei prubuj usunąć przez naciskanie "c"

tą operacje będziesz musiał powtórzyć kilka razy, bo za każdym razem usuniesz ok 2-3 gier

Ten sposób powinien działać, bo sam go sprawdzałem na k610 i usunąłem podwojone gry :)

PS. Tak na przyszłość to nie trzymaj na telefonie zbyt dużej iloiści gier bo wtedy są takie mankamenty :P

pzdr

wielkie dzieki kolego. czytalem juz rozne opisy jak to usunac i nic nie pomagalo dopiero teraz zadzialalo :)

atyll
11-08-2008, 13:38
posiadam ten sam problem,
tylko ze ja mialem ponad 300 gier a pokazuje mi tylko od A do D , czyli z 10 gier i kazda ma 100 plikow na raz!!!!
do tego telefon mi sie sam resetuje i trzeba wyjac baterie i dopiero po tym znowu wystartuje..

[SB]d3ToK'S
13-08-2008, 19:54
No to masz przechlapane... Polecam nowy Soft :]