View Full Version : joystick po raz kolejny ;/
Witam mam problem z joyem w moim k750i ;/ Cały czas działał normalnie. Teraz gdy naciskam gdziekolwiek w opcjach, menu itd. joyem w dól to zatwierdza zamiast zjechac w dól ;/ Można to naprawić samemu ?? Prosze o pomoc. Dzięki.
Nie wiem czy rozkrecales telefon - najprawdopodobniej masz wcisniete klawisze glosnosci (moze podeszla sama uszczelka od plastikowej nakladki - wtedy zwiera i joy tak reaguje.
Rozbierz telefon i popraw - zazwyczaj pomaga.
Oczywiscie zakladam, ze fon nie byl zalany.
Wydaje mi się że klawisze głośności są oke - nie są wciśnięte, uszczelka jest oke. Rozebrałem fona i złożyłem ponownie i nic nie pomogło :smile3:
norbi92ziom
09-07-2008, 10:38
Ja kiedyś miałem problem w tym, że joystick nie działał mi w prawo, naciskalem w prawo i nic. Wtedy kolega mi powiedział zebym zablokował klawiature i krecił z całej siły w wszystkie strony(joyem). i wiece co? juz mi działa normalnie xD
czester10
09-07-2008, 11:47
kolega mi powiedział zebym zablokował klawiature i krecił z całej siły w wszystkie strony(joyem). i wiece co? juz mi działa normalnie
tez czasami uzywam tej metody ale joy dziala przez pierwsze minuty; potem znow to samo