View Full Version : Panel do W910i
Witam. Stała się rzecz straszna gdyż zgubiłem klapke od obudowy ( to co się otwiera nad baterią). Wygląda to tragicznie i proszę bardzo o pomoc w zdobyciu owej zaślepki, albo nawet całego panelu. Będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam :w:
a na allegro.pl szukałeś ?;)
a na allegro.pl szukałeś ?;)
Zanim udzielisz następnej takiej rady to lepiej sprawdź... Na allegro nie ma obudowy do w910. Będzie ciężko znaleźć obudowę do tego modelu. W autoryzowanym serwisie SE napewno znajdziesz ale tania nie będzie ;)
Mam nadzieje, że będzie możliwość kupienia samej klapki do baterii.
A od W880 pewnie nie będzie pasować? Bo taką jeszcze w necie znalazłem.
nie..bo W910i ma tą zasówke;)
Miałem kiedyś W800i i też zgubiłem na imprezie klapkę od baterii. Co prawda, kupiłem później już nowy panel, ale na allegro było sporo "samych" klapek. Ale nie były one oryginalne. Jedyne co Ci zostało to szukać na bieżąco na allegro. Ewentualnie przejdź się do paru komisów. A nuż będą mieli jakiś egzemplarz ;p.
karol1234
11-07-2008, 20:09
Ja z ciekawości kiedyś patrzyłem na allegro i widziałem klapkę na baterię do W910i(używana). Kosztowała chyba 11zł:D. Więc ja bym poczekał, że może ktoś takową bedzie sprzedawał ;)
PS: Była czerwona :E
No już nawet czerwona może być, byle bym miał pewność, bo nie moge go na smyczy nosić nie mając 100% pewności, że baterii gdzieś nie zgubie :/
Gdyby ktoś miał podobny problem:
http://www.telemagic.com.pl/
HisZPaNn
26-07-2008, 15:26
na allegro tez już sa xD!
lampart111
26-07-2008, 20:47
na allegro są patrzałem teraz
Jeśli jeszcze nie kupiłeś obudowy to możesz kupić plastikowy ochraniacz na telefon za około 14zł który b. dobrze chroni telefonxD