View Full Version : Aparat i Filmy
Pomocy złamał mi sie włącznik aparatu, i nie odtwarza filmów pełnometrażowych :( (jest dzwięk ale jest fioletowy obraz,mam 144x 176 ok. ) dałem do servisu i wymienili taśme(dalej aparat nie chodzi-pisze otwórz przesłone aparatu) dalejej to samo ,wymienił softa dalej to samo co mam zrobić pomocy :se::|
z góry Dzięxx
BooS
jeśli wymiana taśmy ani softu nie pomogła to chyba NOWY telefonik jak masz kaske
Moge Softa wymienić na nowy bo coś kolesiowi nie wierze że wrzucił go lub on coś w nim zepsuł bo powinien chodzić jak latarka cały czas chodzi
czekam na pomoc :D
A może problem leży po stronie filmu ?! Spróbuj czy inne filmiki działają normalnie..!!
no próbowałem ale to samo :/(fioletowy obraz a dzwięk normalny)
artur1623
13-07-2008, 13:34
jeśli pisze ci otwórz przesłone aparatu. to musisz zdjąć tylni panel i tam masz po lewej stronie tako srebrno blaszkę zdejmij ją i tam będziesz siał takie styki i nimi poruszaj przy włączonym aparacie powinno. pomóc w moim przypadku pomogło
odebrałem z servisu powiedzieli mi że nie opłaca sie naprawiać fona bo wydam więcej niż jest wart ( i tak zamówłem taśme jeszcze raz bo mi ją wyciągneli spowrotem) teraz mi odtwarza niektóre filmy
taśma w środe około
BooS
odebrałem zamontowałem i dalej to samo :(