PDA

View Full Version : jak wgrac soft na k800i z cid 53

nofack
14-07-2008, 14:16
kto wie jakim programem najlepiej wgrywac soft do se k800i z cid 53 ?? jesli juz wgrywal ktos softa to niech napisze czyym to robil i jesli mozesz to podaj instruykcje do tego bo ja wgrywalem farem i gdy chce wczytac soft ktory bede wgrywal i chce go przekopiowac to wyskakuje okienko gdzie powinno sie kliknac na flash it i powinien sie wgrywac soft a mi nie da sie wybrac flash it tylko cancel cancel cancel :( ktos wie co robie zle albo czemu nie moge wgrac tego glupiego softu ?? a tak wogule to ja chce wgrac orginalny soft pod k800i a nie tak jak niektorzy na k800 z k810 . prosze o pomoc

magus
14-07-2008, 14:42
http://se-center.info/showthread.php?t=72933&highlight=jdflasher

Masz tutaj wystarczylo poszukac!!:evil::evil:

nofack
14-07-2008, 17:31
sprawdzalem juz ten link i tego fara pobieralem co tam jest ale nadal mam to samo czyli jak jewstem w farze i przenosze plik z softem do lewego okna to wyskakuje mi okienko i tam powinno sie kliknac w <yest flash it>czy cos takiego a ja nie moge tylko musze to anulowac :( kto wie co jest ?? mial juz ktos taki problem wiem ze jest on troche nie typowy ale moze ktos wie co z tym zrobic ?

nofack
14-07-2008, 19:32
jednak cos jest nie tak ani farem ani se toolem ani xs++ nie moge wgrac oprogramowania :( moze to byc przyczyna zwiazana z tytm cidem 53??