View Full Version : Zamiast nieodebranego połaczenia wyświetlają sie skróty...
madej441
15-07-2008, 23:22
Witam
Mam problem takiego rodzaju. Jak ktoś do mnie dzwonił to zamiast wyświetlonego komunikatu o nieodebranym połączeniu właczają sie skróty.....
Moje pytanie brzmi co jest tego przyczyną i jak rozwiązać ten problem ???
Czy moe być to wina softu ???:yyk:
pozdro. :)
Jackal PL
15-07-2008, 23:24
Pojawia Ci się takie menu małe tak? To normalnie, przynajmniej tak sądzę. Po naciśnięciu "<-" będziesz miał listę połączeń nie odebranych. Ja tak mam w swoim w810i.
Menu - Ustawienia - Ogólne - Nowe zdarzenia :>
madej441
15-07-2008, 23:31
Jackal PL.....tak ale naewet tam mi sie nie pojawia ;/
Franeek....... zmieniałem i to ale to tylko mi wyświetla tak ze ktoś dzwonił niby problem rozwiązany ale jak biore połaczenia to nie ma tej osoby co do mnie przed chwilą dzwoniła zeby ponownie do niej wybrać numer.
Jakieś pomysły co do tego problemu ??
Jackal PL
15-07-2008, 23:39
tak ale naewet tam mi sie nie pojawia ;/
To jest opcja Nowe Zdarzenia - działa tylko wtedy jak ktoś do ciebie zadzwoni i ty nie odbierzesz - wtedy masz tam wyświetlone kto to był. Tak na szybko, to jedno ostatnie połączenie.
Do całej listy masz dostęp poprzez Menu i Połączenia albo w skrócie "*" i wtedy się pojawia cała lista.
Jeśli nie o to ci chodzi to już nie wiem...
madej441
15-07-2008, 23:42
To jest opcja Nowe Zdarzenia - działa tylko wtedy jak ktoś do ciebie zadzwoni i ty nie odbierzesz - wtedy masz tam wyświetlone kto to był. Tak na szybko, to jedno ostatnie połączenie.
no właśnie w tym problem że nie wyświetla mi sie kto to był i dlatego nie wiem do kogo oddzwonić ;/tylko przechodzi do połaczen i tyle....
madej441
20-07-2008, 23:13
to jest normalne
ta normalne jak nie wiem kto to był a mam go w książce adresowej.......ale swoją droga juz po problemie.
po podłączeniu pod kabel kom sie zresetował po odłączeniu i wszystko wróciło do normy :D