PDA

View Full Version : problem z odtwarzaniem filmów na kompie a przy okazii totalna zmiana softu -jak

gresio
19-09-2008, 20:33
Witam. Jestem nowy i zieloniutki wiec prosze sie nie wnerwiać na mnie, dużo czytałem na forum, przeglądałem, i w końcu delikatnie zgłupiałemhttp://se-center.info/images/icons/icon6.gif. Więc mam dwa pytania:
1. nie mogę na kompie odtwarzać filmów nagranych na telefonie. wyswietla sie "Cannot renender the file"- czego brakuje (oprócz mojej wiedzy) i jak mam to zrobić
2. a tak przy okazii mam seK800i z Vodafon'u, został w nim zdjety simlock (teraz pracuje on w Plusie), ale zostało całe menu Vodafon'u, przez co kilka funkcjii nie działa, oraz angielskie meny-co akurat tak bardzo nie przeszkadza, ale polskie nie zaszkodziło by. Chciałbym wgrać mu oprogramowanie plusa lub takie uniwersalne bezsieciowe, tylko że prosiłbym Was o napisanie mi w jakiej kolejnosci mam wszystko zrobić i czym, żebym czegoś niepop.... i nie zablokować simlocka od nowa - tak w miarę łopatologicznie.
Oczywiście mógłbym z tym iść do kogoś, ALE: juz to zrobiłem i spiepsz...

Z góry dzięki

krzynio
20-09-2008, 10:20
1. Musisz mieć kodek do odtwrzania na PC 3gp (QuickTime Alternative 1.56)
2. Menu zostało z Vodafonu ponieważ ktoś ścignąl ci simlocka kodem?! 9wiesz może jak ci ściągali go ? )> A co do oprogramowania to wejdź w "Tuning o A do Z" tam masz wszystko!!

gresio
20-09-2008, 14:22
ok dzieki.
Filmy poszły ale dopiero k-litem (czy jakoś tak)- ale musze jeszcze je obrócić o 90 stopni, a z softem to jeszcze się douczę.

gresio
20-09-2008, 14:23
zapomniałem dopisać ze nie wiem w jaki sposób zdjęli mi simlocka