View Full Version : Ile trzyma bateria w w890i
Ile wam trzyma bateria i jaka ta bateriam jest:se:
Bateria BST-33, 950 mAh.
Zależy ile używasz. Jak gram, trzyma ok. 3 dni. Jak nie gram nawet 5.
czy ma on duzy wy swietlacz taki jak np d900i i czy ma duzo kolorów
borys123
11-10-2008, 13:17
potwierdzam... 2,5 do 5 dni...
czy ma on duzy wy swietlacz taki jak np d900i i czy ma duzo kolorów
ma wyświetlacz 2 cale (tak jak K800i, K810i), 256tys. kolorów
Vicious1991
11-10-2008, 14:11
Czy Baterie w Tym TElefonie należy formatować?
Móglby mi ktos załączyć jakies fajne motywy do ściągnięcia
Czy Baterie w Tym TElefonie należy formatować?
Nie.
Móglby mi ktos załączyć jakies fajne motywy do ściągnięcia
http://se-center.info/forumdisplay.php?f=197
Czy w890i ma sam wyświetlacz.
Ale czy d900 samsung ma taki sam jak w890i wyświetlacz
Czy w890i ma sam wyświetlacz. Ale czy d900 samsung ma taki sam jak w890i wyświetlacz
Kurde stary zadajesz dużo pytań, poszukaj sobie :google:.
A poza tym to nie nabijaj postów!!!!!!
Ostatnie pytanie co to flash menu i czy w890i posiada ta funkcje
wezcie go zastrzelcie bo ja to zrobie xP wejdz na strone producenta i poczytaj sobie o tym fonie
czy jak podłanczam kabel USB to kompa to musze wyciągać baterie z tel, czy to psuje baterie??? błagam o odpowiedź
Jak wyciągniesz, to raczej nic nie zrobisz przy podłączeniu. Dużo razy słyszałem, że ładowanie baterii, gdy nie jest całkiem, lub prawie wyczerpana ją "psuje", a podłączając fona, baterię się ładuje. Ja tam podłączam fona, nawet jak mam całą.
Ale czy d900 samsung ma taki sam jak w890i wyświetlacz
hmm :google: se wpisz model tel i porownaj z tym samsungiem:P
_Virrus_
03-01-2009, 11:19
Ale i tak Se RULEZZZ!!! Co do bateri, to żeczywiście mogłaby trzymać troche dłużej. Ja osobiscie w żadnym swoim telefonie nie formatowalem bateri.
Butters90
03-01-2009, 21:32
Jednak 950mAh może wytrzymać do 2 tygodni! Wystarczy ładować dopiero wtedy, gdy bateria ma 5% lub jeszcze mniej! Ja ładuje "na chama" tylko wtedy kiedy gdzieś wyjeżdżam, lub w takich sytuacjach gdzie nie będę miał gdzie podładować. Trzyma mi około 5 dni.
przemo91r
04-01-2009, 17:58
Nie wiem czemu ale pokusiło mnie coś ostatnio zerknąć do instrukcji zwykle tego nie robie. Pisze tam ze ładować można kiedy pasuje a nie tylko po rozładowaniu. Z telefon można korzystać podczas ładowania i bateria sie nie psuje. Czyli po podłączeniu go do komputera bateria sie nie psuje. Mam go juz ponad miesiąc i bateria wytrzymuje mi 5 dni ale gdy wchodzę do internetu przez opere albo na gg przez aplikacje java słucham muzyki non stop i gram w gry ( przeważnie w szkole jak mi sie nudzi) i cprykne kilka fotek to bateria wytrzymuje od 2 do 2,5 dnia ;p czyli dosyć długo jak na takie obciążenie .
wrobel154
06-01-2009, 12:47
No ja sie zgodze z przedmówcą, bateri nie trzeba formatowac i ogolnie trzyma dosc spoko ;)