PDA

View Full Version : Problem z pojawieniem sie dysku zewnetrznego.

Zulus
10-10-2008, 15:52
Witam...

Po zainstalowaniu wszystkich sterownikow do tego telefonu, kiedy podlaczam telefon do komputera, to nie pojawia mi sie '' dysk wymienny '', czyli zawartosc mojego telefonu. zainstalowalem wszystko co trzeba, a nie moge nic wyslac do telefonu. czy moze mi ktos powiedzec, co robie nie tak?
Oczywiscie uruchamiam w telefonie '' przesyl multimediow '', ale mimo tego nic nie moge wyslac, co robie nie tak?

PS Mam Windowsa xp

Pozdrawiam

geno85
10-10-2008, 16:27
Sprawdz na innym kompie :)

matiz7771
10-10-2008, 17:31
wybierz tryb telefonu przy podłączeniu telefonu do kompa przez USB i powinno działać :)

Zulus
10-10-2008, 18:08
Jak podlaczam telefon przez kanel usb, to komputer go wykrywa, ale nie pokazuje mi ikony dysku, wic cos nie jest tak. Moze trzeba jakis program zainstalowac z plyty, bo ja instalowalem same sterowniki?

A moze tak jest, bo nie mam karty pamieci kupionej?

PS. Juz sprawe wyjasnilem sam. Musialem zainstalowac oprogramowanie z plyty, inaczej nic bym nie mogl zrobic. A tak przy okazji, to zaktualizowalem sobie soft do mojego telefonu hehe:) Skad wiedzialem, ze jest nowy? A z tego forum hehe:)

Raz jeszcze dziekuje za pomoc:)

Pozdrawiam!

Tasior1990
10-10-2008, 22:11
W wiekszosci w takich przypadkach (wiem z doswiadczenia ) problem lezy gdzies w biosie kompa a nie w twoim telefonie mialem cos podobnego tylkow moim przypadku sprawe rozwiazal kumpel informatyk=) Ps radze wpisać w google=]