View Full Version : czy wewnetrzny gps w c702 moze pracowac z komputerem? np z automap±?
powiedzmy ze podlaczam telefon kablem do komputera i mam program automapa ktory moze dzialac z zewnetrznym gps'em, bluetooth lub przez kabel. czy da sie tak skonfigurowac zeby przy pomocy gpsa wbudowanego w c702 korzystac z tej automapy?
prosze o pewne odpowiedzi ludzi ktorzy maja ten tel i moga to sprawdzic lub juz tak robili a nie opinie ze powinno sie dac itd.
pozdrawiam
ja albo nie potrafie albo sie nieda
rozumiem, a probowales juz korzystac z jakiegos programu ktory nie potrzebuje polaczenia gprs? szwedraczek?
nie miałem jeszcze czasu narazie pobawić sie tym. Ale napewno wkońcu znajdę jak nie będę wiedział jak gdzie¶ trafić :P
Kroch_88
18-11-2008, 08:17
wydaje mi sie że na tym telefonie b±edzie wam działać aplikacja jedynie taka która rysuje drogę jak± sie poruszacie typu GPSj czy grzywbiardz które s± darmowe je¶li chcecie darmow± nawigacje to raczej i na pewno musi być symbian do tego a nie java a połaczenie z komputerem do nawigacji raczej na pewno nie możliwe bo komputer musiał by wykryć w jakikolwiek sposób gps-a a nie wykryje bo jak podłaćzysz telefon to widzi tylko teleofn chcesz tak propouje kupić modół gps na allegro koszt koło 120zł i auto mapa na lapku w aucie super sprawa a potem gps czy do telefonu czy do palaptopa będzie działać
Ja korzystałem z TrekBuddy, bo ¶ci±gn±łem gotow± mapę zamiast bawić się w robienie do szwędraczka no i pokazywała gdzie się jest, rysowała drogę ale nawigować oczywi¶cie nie nawigowała.