PDA

View Full Version : U¶pienie

Krzyzak86
19-11-2008, 16:04
Wytłumaczcie mi jedn± rzecz której nie rozumiem:(
Hmmm co do telefonu nie mam zastrzeżeń jest wypas:D Ale o ile wiem trybu u¶pienia nie da się wył±czyć (co jest trochę głupie):( Wiec po co jest wygaszacz ekranu i możliwo¶ć wgrania zegarów?:/ Wł±czy się zegar na wygaszaczu a za 2 sekundy tryb u¶pienia o.O żal:(
U¶wiadomcie mnie bo może czego¶ nie wiem?:(
PozdrawiamXD

0kti
19-11-2008, 19:49
to jest standard i nic z tym nie zrobisz - oszczędno¶ć baterii.

CrystalAran
27-11-2008, 23:07
odnalazłem na to prost± odpowiedĽ. przynajmniej z tego co rozumiem, chodzi o fakt, że nie można zobaczyć godziny na wygaszaczu bo ten ga¶nie.
jest to po to, aby słuchaj±c muzyki bez potrzeby uruchamiania całego ekranu pod¶wietlić tylko zegar.
a robimy to prostym sposobem: wciskamy przycisk podgłoszenia, i wtedy na białym tle wy¶wietla się godzina, jest to jak powiedział mój przedmówca oszczędno¶ć baterii.

Krzyzak86
28-11-2008, 07:16
WoW:D I ameryka została odkryta XD
Wiem że tak to działa^^ Ale chodziło mi o opcje wygaszacza ekranu? Po to jest jak nie może funkcjonować przez u¶pienie:D

CrystalAran
28-11-2008, 21:48
ale funkcjonuje przed u¶pieniem, a działa to na zasadzie jak w kompie.
je¶li bawisz się w edycje softa to może to zmienisz.

a to dobrze że ameryke odkryłem, kto¶ musiał

Krzyzak86
29-11-2008, 07:08
O.o hmmm... Po co mi np. zegar-wygaszacz, jak pokaże się przed u¶pieniem na 3 sekundy?? A po naci¶nięciu jakiegokolwiek guzika ów wygaszacz sie nie pojawi?? Żal:/ Po co wygaszacz jak nie mogę na niego popatrzeć?! O to chodzi:D

P.S. A jak już odkryłe¶ t± Amerykę to j± wysadĽ! Bo nienawidzę tego kraju!:/