![]() |
| Witaj na SE-Center forum - Sony Ericsson - pomoc, darmowe gry i dzwonki! | Przejdź do: Serwis informacyjny |
|
|||||||
| [ Zarejestruj się ! ] | Grupy społecznościowe | Kalendarz | Gierki | Albumy | Szukaj | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 |
|
Bobasek
![]() |
Witam mam problem z telefonikiem SE G502 , mianowicie jak włączam zapalają się klawisze,wyświetlacz normalnie , po czym wyłączają się i jest ciemno, jak telefon zaloguję się do sieci naciskając boczne klawisze do podświetlenia jest taki jak w wygaszaczu i widać godzinę i te rzeczy ale gdy tylko nacisnę klawisz obojętnie jaki włączy się pełnym podświetleniem i wyświetla wszystko na sekundę i dalej już nie ma siły pociągnąć.Pod ładowarką to samo.Telefon normalnie dzwoni,wibruje etc... Co należy w tym moim przypadku zrobić? wgranie na nowo SEUSEM calego flasha nie pomoglo... Pozdrawiam i dziękuję za odp.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Gimnazjalista
![]() |
witam mam ten sam problem prosiłbym o skopiowanie całego folderu LightEffects oczywiście z działającego g502 i wrzucenie go na jakis serwer
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Bobasek
![]() |
nie wiem czy cos to pomoze bo mam trzy rozne wersje flasha do g502 i pod kazdym innym jest tak samo...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Serwisant
![]() |
to taśma od klawiatury nie łączy z płytą główną, w w890i miałem coś takiego, rozkręć fona i włącz go tak, żebyś mógł poruszać taśmą, ja tak zrobiłem i działa
|
|
|
|
#5 | ||
|
Guest
|
Cytat:
Możliwości jest kilka - od taśmy LCD, po kryształki na LCD, po sam nawet LCD. Sądząc po objawach mniemam, iż telefon jest po upadku. Zgadza się? Flashowanie czego kolwiek nic nie da. Cytat:
Jeżeli już się uparłeś na darmową naprawę, tzn. na swoją rękę - napisz do któregoś z użytkowników, który przeprowadzi Cię przez pełny Flash, takimi programami jak FAR, SeTool. Wracając do uszkodzeń mechanicznych - najlepiej jak by to była taśma - jest to najtańsze wyjście. Możesz telefon oddać do pierwszego lepszego serwisu telefonów, i dzięki prawom konsumenckim przysługuje Ci darmowa wycena/rozpoznanie problemu w Twoim telefonie. Wtedy będziesz wiedział na czym stoisz i możesz napisać do nas - co i jak.A My Ci na pewno pomożemy. Ew.Oddać do serwisu z powrotem, lecz tym razem do naprawy. |
||
|
|
|
#6 |
|
Bobasek
![]() |
dzieki wielkie
|
|
|