![]() |
| Witaj na SE-Center forum - Sony Ericsson - pomoc, darmowe gry i dzwonki! | Przejdź do: Serwis informacyjny |
|
|||||||
| [ Zarejestruj się ! ] | Grupy społecznościowe | Kalendarz | Gierki | Albumy | Szukaj | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 |
|
Bobasek
![]() Dołączył: 02 2008
Telefon: k750i, c702
|
Witam
Mam taki problem, a mianowicie moj c702 sam sie wylacza i to najczesciej jak chce z niego szybko skorzystać. Np. gdy z kims gadam, potem odkladam tel i po 2 minutach chce napisac sms i tu sie okazuje ze tel jest wylaczony. I musze zalaczyc, go a załącza sie dlugo Co moze byc wina tego |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Choć to brzmi całkiem głupio, to częstymi wadami wyłączania telefonu po upadku jest oprogramowanie.Spróbuj je przeinstalować przez SEUSa (Sony Ericsson Software Update).
Drugą sprawą może być uszkodzenie mechaniczne płyty głównej.Może jakiś filtr został uszkodzony co powoduje wyłączanie owego telefonu.Sądzę, że najczęściej uszkodzeniu ulega filtr od baterii, co powoduje, że telefon nie ma dopływu prądu (napięcia) czego konsekwencją jest dezaktywacja urządzenia. Spróbuj wgrać oprogramowanie - jak nie pomoże, to niestety tylko serwis GSM go uratuje. |
|
|
|
#3 |
|
Bobasek
![]() Dołączył: 02 2008
Telefon: k750i, c702
|
Ok dziekuje za pomoc
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Debiutant
![]() Dołączył: 05 2009
Telefon: c702
|
Ja mam podobny problem tyle że telefon wyłącza się w momencie gdy ktoś do mnie dzwoni. Telefon był już w serwisie, miał wgrywane oprogramowanie kilka razy i nic nie pomogło.
|
|
|
|
![]() |
| Zakładki |