![]() |
| Witaj na SE-Center forum - Sony Ericsson - pomoc, darmowe gry i dzwonki! | Przejdź do: Serwis informacyjny |
|
|||||||
| [ Zarejestruj się ! ] | Grupy społecznościowe | Kalendarz | Gierki | Albumy | Szukaj | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 |
|
Super Moderator
![]() Dołączył: 02 2007
Telefon: K800i
|
Coraz więcej osób ma problem z poprawnym wgraniem kustomizacji. Oto prosty sposób aby to zrobić!
I. Co będzie nam potrzebne? a) SE Tool 2 lite b) Paczka kustomizacji dla w800i (dla k750i jest ona TUTAJ) dla innych telefonów znajdziemy je TUTAJ! Ścigamy oba pliki ale rozpakowujemy TYLKO SE Tool2 lite - paczkę kustomizacyjną zostawiamy w takiej formie w jakiej jest! II. Wgrywamy customizacje: 1. Ustawiamy model telefonu na W800i <na obrazku jest W810i bo taki ja mam telefon> 2. W zakładce "MISC files" wybieramy paczkę z customizacja 3. klikamy przycisk FLASH i podłączamy wyłączony telefon przytrzymując przycisk "C" - gdy telefon zostanie wykryty zwalniamy przycisk! ![]() 4. Po chwili odłączamy telefon, wyjmujemy i wkładamy baterie po czym klikamy "READY" w okienku SE Tool 2 lite. Znów przytrzymujemy "C" i łączymy się z programem ![]() 5. Czekamy aż wszystkie pliki zostaną wgrane - program poinformuje nas o tym - po czym odpinamy telefon, reinstalujemy w nim baterie i cieszymy się w pełni sprawnym telefonem! ![]() Co zawiera paczka? 1) Pliki kustomizacji 2) Akustykę - Toshara 1.7 edited by rawilson 3) Camdriver'a - 6.5 test 5 edited by rawilson 4) Layout bez logo operatora 5) Powiększoną skrzynkę sms do 32k
Nie rozumiesz tutoriali? Nie wiesz jak stuningować swojego SE? Jak zdjąć locka lub wgrać polskie menu? Chętnie zrobię to za Ciebie - nie musisz wysyłać wcale swojego telefonu - zrobię to zdalnie ! Pomagam poza forum - odpłatnie - nie pisz do mnie na gg w sprawie pomocy charytatywnej. Ostatnio edytowane przez Pan Ryba : 02-04-2010 o 14:53 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Serwisant
![]() Dołączył: 03 2007
Telefon: U100i
|
swietny tutorial, swietna paczka, swietny soft
chco ja wgrywam farem, bo za jednym zamachem sobie pare rzeczy w fs robie
|
|
|
#3 |
|
Dzieciak
![]() Dołączył: 08 2007
|
pobieram i zobaczymy moze wreszcie bedzie dobrze
|
|
|
#4 |
|
Dzieciak
|
wgrywam i nic non stop ten błąd :/ ma ktoś jakieś pomysły :/
|
|
|
#5 |
|
jestem zajebisty, lalala
![]() |
Pogubiłem się już... Jaki CID?!
PS. Ile ty się już z tym fonem męczysz?
|
|
|
|
#6 |
|
Dzieciak
|
mecze sie z 3 dni a mam cid 49
|
|
|
#7 |
|
Magister
![]() Dołączył: 01 2007
Telefon: k800i
|
Argo specjalnie dla ciebie wgrywałem łamacza i wchodziłem do fara i robilem scrn przeanalizuj te rysunki co wstawiłem:
http://se-center.info/viewtopic.php?...r=asc&start=20 podaj mi na pw swój nr gg postaram sie tobie pomóc :!: Ostatnio edytowane przez fkzzpio : 18-05-2008 o 09:16 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Dzieciak
|
chwała ci za to ale mam wszystko tak samo i nic nie da rady go chyba juz włączyć :/.
|
|
|
#9 |
|
jestem zajebisty, lalala
![]() |
Chyba uwaliłeś coś w logach skoro robisz tak jak Ci tu podają...
>>>SerwiS<<<
|
|
|
|
#10 |
|
Dzieciak
|
niby jak caly czas postepowalem zgodnie z poradnikem i nic :/
|