![]() |
| Witaj na SE-Center forum - Sony Ericsson - pomoc, darmowe gry i dzwonki! | Przejdź do: Serwis informacyjny |
|
|||||||
| [ Zarejestruj się ! ] | Grupy społecznościowe | Kalendarz | Gierki | Albumy | Szukaj | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 |
|
Specjalista
![]() |
FotXy Przyrody V.2 End (końcówka K750i ,,Możliwości''
Jest to mój drugi FINALNY zbiór na forum Pierwszy zbiór: Fotxy przyrody V.1 : http://se-center.info/viewtopic.php?t=14358 Jedna rzecz, którą naprawdę lubię fotografować Aparat: K750i@w800i Sterownik: 8.54 Wykonawca Kuki (T.K.) Zbiór możecie sobie pobrać oczywiście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moim zdaniem nie da sie już lepszych ujęć wykonać tym fonem ... jedyne co to miejsca Następna dawka będzie już z K850i
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
fot... co ?
|
|
|
|
#3 | |
|
Archeolog
|
Cytat:
Chłopie, foty są super. Świetna jakość. Ale nie oglądałem wszystkich bo za dużo ich. Super. 10/10 |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Specjalista
![]() |
cz4rny nie jestem gościem co używa standardowych słów
cz4rny tu ocenia sie zdjecia a nie zbędne komentarze w wala! Alek_45 Cieszę sie że się podoba
|
|
|
|
#5 |
|
Bobasek
![]() Dołączył: 11 2007
Telefon: k750i
|
WoW świetne fotki =D najładniejsze jest z motylem i z liśćmi na czarnym tle. Jeszcze raz fotki fantastyczne :smile:
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przedszkolak
![]() Dołączył: 12 2007
|
Rewelacyjne :shock: Szacuneczek 10/10 dam oczywiście
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
426 HEMI
|
męczył mnie i męczył, abym coś wystrugał
po pierwsze: mój k800 robi ładniejsze foty Foty pozytywnie ładne, masz za to negatywnego plusa. No albo pozytywnego minusa - sam musisz sobie wybrać. Tak patrzę i patrzę i widzę, że lubisz makro - jak ja
|
|
|
#8 | |
|
Student
![]() |
Cytat:
|
|
|
|