![]() |
| Witaj na SE-Center forum - Sony Ericsson - pomoc, darmowe gry i dzwonki! | Przejdź do: Serwis informacyjny |
|
|||||||
| [ Zarejestruj się ! ] | Grupy społecznościowe | Kalendarz | Gierki | Albumy | Szukaj | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 |
|
~niekwestionowany mistrz.
![]() Dołączył: 01 2007
Telefon: SE G900
|
Witam
Nie dawno dostałem k810i no i pochwalę się nim i jego modyfikacjami, które już zrobilem (przed podbiciem gwarancji Dane telefonu: Model: k810i Soft: R8BA024 CID: 52 Akcesoria: Karta pamięci: SanDisk 1GB Słuchawki: HPM-70 Black Zmiany w sofcie: - Sterownik aparatu: Raider 6.6.1 - Sterownik dzwięku: Peter's HiFi v2; - Sterowniki ekranu: Centur's v4; - Layout: bez loga operatora; - Czcionka: Sony Sketch; - Usunięte rzeczy operatora; - Zdjęty SIM Lock; - Menu: Blue Mod; - Pod klawiszem internetu SMS; Patche: - Stabilizacja patchy; - Usunięcie folderu 'Moi przyjaciele'; - Szybkie przewijanie muzyki i filmów; - Raport o dostarczeniu wiadomości znika po 5sekundach; - Zmieniona struktura odtwarzacza (tekst nie zasłania obrazków); - Kopiowanie gdzie się chce (np. obrazki do folderu wideo itp.); Patche GFX: - Zmieniony wygląd odtwarzacza (Walkman 2.3 Blue) Wkrótce: reszta GFX'ów, patchów, może elfy : ) ![]() ![]() Komentowac! Ostatnio edytowane przez Franeek : 13-01-2009 o 16:36 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Uzależniony serwisant
Telefon: k800i
|
piękne!
Good! P.S Ja też sie niedługo za tunning biore ;] |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Magister
![]() |
Chwali Piętaaa
moja ocena to 9/10. bo tam taka ryska jest [Franek] Taaaa, nie chwale się tylko prezentuje telefon
|
|
|
|
#4 |
|
jestem zajebisty, lalala
![]() |
Franciszek sie postarał...
FAjny ten telefon jest bo taki chudziutki Franek jak tunninguje to od początku do końca... Telefon świetny ;]
|
|
|
|
#5 |
|
Specjalista
![]() |
Dla mnie bomba ^_^
tuning dosyć lekki lecz nie miałeś go tak długo więc... - się nie czepiam. ;] szczególnie jak się ma dwa motywy co nie franio? motywy - 2 tapety - 5 dzwonki - 3 viva la barca - bezcenne |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
~niekwestionowany mistrz.
Telefon: SE G900
|
Wieszz.. nie ma za bardzo już co robic :p
Jedynie jeszcze moge SPLASH zmienic ;D i nie wiem co jeszcze... :p Bo patchy na razie nie ma... :/ Cytat:
Tapet i muzy troszkee więcej... ;] Ale po co mi tapety i motywy? :p Głównie zdjęcia i muzyka. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Serwisant
![]() Dołączył: 02 2007
Telefon: k750i@w800i
|
Ano ładny telefonik
Jak dla mnie 9/10 Szajs jakich mało... [Franek] No tuning nie taki duzy, ale powiedz co jeszcze w db2020 ;] |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Archeolog
|
No tak, fon niezły..... Nieźle urzadziłeś, a ta ryska to pod swiatlo czy co?
Zart, telefon kozak. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
GSM Maniak
![]() |
no no Franeek wymiatasz
co do telefonu to prezentuje się ładnie (myśle nad jego kupnem tunnig też fajny :razz: widze że menu naprawione już masz moja ocena za telefon 10/10 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Student
![]() |
Telefonik niczego sobie. Mi się bardzo podoba, tylko zmieniłbym w nim jedną rzecz... joy'a (gdybym był w zarządzie SE
|
|
![]() |
|
| Zakładki |